Een leuk uitstapje maken met je vriendengroep: het klinkt leuk, maar meestal is het regelen ervan een hoop gedoe. Eerst kan die niet, dan kan de ander niet, die vindt dit niet leuk, ga zo maar door. Alle standaard dingen zijn inmiddels al gedaan, en zijn dus ook niet meer leuk om te doen. Wat moet je dan doen? Als je even geen inspiratie hebt voor leuke uitstapjes met je vrienden staan hier vier tips.

 

Samen op vakantie

Als je samen met vrienden op vakantie gaat, maak je echt leuke herinneringen. Of je nou gaat kamperen, ergens in een luxe hotel overnacht of op fietsvakantie gaat, groepsreizen zijn altijd leuk en gezellig. Maak een rondreis door Marokko, kampeer in het dorp verderop of boek een mooie reis op https://www.voetbalreizenxl.nl. Alles kan! Je hebt gegarandeerd een ontzettend leuke tijd en leert al je vrienden stuk voor stuk beter kennen.

 

Varen

Kun jij je de laatste keer dat je met je vriendengroep een stuk gevaren hebt nog herinneren? Waarschijnlijk niet. Probeer het eens! Huur een boot en neem wat lekkers te snacken en genoeg drinken mee. Een telefoon met speaker of boxje is ook niet te missen, zodat jullie lekker kunnen genieten van muziek. Met lekker weer en gezellige mensen wordt het ongetwijfeld een leuke en memorabele middag.

 

Een escape room

Boek met je vrienden een escape room! Ken je dit niet? Een escape room is een ruimte waar je met jouw vriendengroep wordt opgesloten. Je krijgt vaak 60 of 90 minuten de tijd. Door middel van het oplossen van puzzels en raadsels oplossen komt jouw vriendengroep weer vrij. Kies een escape room met een leuk thema, bijvoorbeeld een horror schip of een setting in de middeleeuwen. Wedden dat jullie de tijd van jullie leven hebben? Om de uitdaging wat groter te maken, kun je de groep in tweeën splitsen. Strijd als het ware tegen elkaar en kijk wie er wint.

 

Ga naar de spa

Bestaat jouw vriendengroep voornamelijk uit vrouwen, of vinden de jongens in de groep het ook leuk? Bezoek een spa. Krijg de hele dag massages en gezichtsbehandelingen, ga in de sauna en kom helemaal tot rust. Vaak leer je elkaar op deze manier heel goed kennen. Bovendien kan iedereen doen wat hij of zij graag wil. De een zal een gezichtsbehandeling fijn vinden, de ander wil een stevige massage. Neem na afloop met zijn allen een duik in het zwembad.