Buiten eten is een van de vele dingen die je in de zomer kunt doen. Maar als je buiten probeert te eten, kan het heerlijke buitenleven snel minder mooi worden als je niet voorbereid bent. Een heerlijke maaltijd koken tijdens het kamperen is niet zo moeilijk als je weet wat je moet doen. Het is ook een beetje makkelijker als je alles meeneemt, zoals een draagbaar fornuis, koelbox, enz., dat je nodig hebt om je eten goed te koken. Hier zijn enkele suggesties die je zou kunnen volgen om eten te bereiden op de camping.

Plan alles vooruit

Plannen lijkt misschien een voor de hand liggende eerste stap, maar sommige mensen vergeten hun reis zorgvuldig te plannen. Maak een uitgebreide lijst van alles wat je mee moet nemen naar de camping. Vink vervolgens items af terwijl je ze in de auto, je rugzak, enzovoort doet. Dit is erg belangrijk omdat je misschien iets vergeet mee te nemen. Later denk je eraan als je al op de camping bent aangekomen. Het is dus belangrijk om goed op de planning te letten om te voorkomen dat je vast komt te zitten zonder een noodzakelijk onderdeel of apparaat. Je kunt een gasfornuis voorbereiden en eventueel een zeil om het af te dekken voor het geval er regen valt. Je kunt je vuur nooit aansteken als het fornuis nat is. Je wilt ook je koelboxen die gevuld zijn met etenswaren niet vergeten. Als je die vergeet mee te nemen, zul je waarschijnlijk honger hebben  zodra je aankomt.

Meer dan één koelbox meenemen is prima

Als je met een voertuig kampeert of gewoon een dagtocht maakt, kun je een of twee koelers meenemen. Je kunt ze vullen met vlees, drankjes en andere dingen die je wilt meenemen. Voor langere reizen moet je een aparte koelbox inpakken, alleen voor drankjes en etenswaren. Dit is om ervoor te zorgen dat het voedsel niet bedorven raakt voordat je aankomt. Misschien wil je waterflessen meenemen, ook al zijn plastic flessen niet bepaald milieuvriendelijk. Het water in de flessen kan worden ingevroren en in je voedselboxen worden gedaan om ervoor te zorgen dat alles lekker koud blijft. Zodra het ijs smelt, kun je het water drinken. Er is zo dus geen afval. Veel andere items, zoals vlees en voorgekookte rijst, kunnen worden ingevroren in hersluitbare plastic zakken om ze langer mee te laten gaan en de koeling factor van de koeler te verhogen.

Organiseer je items goed in de koelers

Om te voorkomen dat de temperatuur daalt, kun je overwegen om alles wat in je koelbox gaat van tevoren te koelen. Probeer ook de ingrediënten die je het laatst gebruikt op de bodem van de koeler te bewaren, zodat je niet door ijzige lagen van andere items hoeft te graaien om het eten voor de eerste dag te pakken. Er moet ijs op de bodem worden gelegd, gevolgd door een laag voedsel dat goed is ingepakt, meer ijs, enzovoort. Om te zorgen dat er geen lege ruimtes zijn, stop je extra ijs in elke toegankelijke ruimte. Probeer daarna de koelbox in de schaduw te houden en laat hem niet langer openstaan ​​dan absoluut noodzakelijk is om items te pakken als dat nodig is.