Mamafietsen zijn de uitkomst wanneer je kinderen voor het eerst naar school gaan. Doe je oude fiets weg, want het is tijd voor iets nieuws, en bovenal iets veiligs! Een mamafiets staat bekend om zijn comfort en veiligheid, voor jou en je kinderen. Je bent verzekerd van een stevige fiets die gemaakt is van sterk materiaal en wel tegen een stootje kan. En wist je dat je hem zelfs elektrisch kunt aanschaffen? De tijden dat je al zwetend naar school moet fietsen zijn voorbij dankzij de mamafiets!

 

Het juist moment voor mamafietsen

Wanneer is het nu slim om een mamafiets aan te schaffen? Iedereen kan het gemak van mamafietsen waarderen, maar als je jonge kinderen hebt die nog niet zelf kunnen fietsen, is het een echte uitkomst. Je kinderen kun je zowel voorop als achterop plaatsen, en dankzij de lage instap kun je gemakkelijk op- en afstappen. Als je jonge kinderen naar school moet brengen ga je extra veilig op weg met een mamafiets, en dit is dan ook de perfecte tijd om deze handige fiets aan te schaffen. Je kunt er nog heel lang van profiteren, dus je doet jezelf echt een dienst met het kopen van een mamafiets.

 

Een voordelige mamafiets aanschaffen, het kan!

Het leven is al duur genoeg, en ook mamafietsen zijn niet goedkoop. Toch is het een echte investering en zul je er geen spijt van krijgen. Om toch de meest goedkope mamafiets te vinden, kun je kijken naar tweedehands mamafietsen, maar je kunt er ook voorkiezen om op zoek te gaan naar aanbiedingen. Er zijn regelmatig kortingen bij zowel grote merken als minder bekende merken, die jou tegemoet komen met een mooie aanbieding. Soms gaat er tot wel 40% korting van je fiets af, dus reken je voordeel maar uit!

 

Aanbieders van mamafietsen

Je kunt naar de fietsenwinkel bij jou in de buurt gaan om te kijken naar hun assortiment van mamafietsen. Een fietsenwinkel kan meerdere merken verkopen, of juist een onderdeel vormen van een merk en daar alleen fietsen van verkopen. Online kom je vaak meerdere aanbieders tegen, zowel merken als onafhankelijke webshops, die veel mooie mamafietsen te koop hebben staan. Je kunt er zelf voor kiezen wat jij handig vindt,want hoewel je bij fietsenwinkels misschien beperkter bent in de keuze, krijg je hier wel volop aandacht en advies over je mamafiets. Online is het aanbod wel veel ruimer.

 

Met deze voordelen krijg je te maken

Wat staat je te wachten als je een mamafiets gaat aanschaffen? Om te beginnen kun je een stuk zekerder op de fiets stappen, met een veilig en comfortabel gevoel. De fiets heeft brede banden en een lage opstap, waardoor je snel en veilig kunt opstappen en fietsen. Ook handig: de dubbele standaard, die zorgt dat jouw mamafiets stevig staat zonder dat je bang hoeft te zijn dat je fiets, met kinderen, omvalt. Dat wil je natuurlijk voorkomen! Verder kun je zelfs een elektrische variant aanschaffen, die jou een steuntje in de rug geeft bij het fietsen.

 

Meer info: https://www.fietshemel.nl/