Wanneer je gaat kamperen, dan mag een gave rugzak natuurlijk niet ontbreken aan je uitrusting. Een kampeer rugzak moet functioneel en tegelijkertijd ook mooi zijn. Gelukkig zijn er tegenwoordig een heleboel prachtige rugzakken waar je tijdens het kamperen zeker weten mee gezien wil worden.

 

Rugzakken geïnspireerd op een ongerepte en ruige natuur

Als je het hebt over ongerepte en ruige natuur, wildernis, gigantische bossen, wildlife, vele bergketens en helderblauwe, spiegelgladde meren, dan heb je het natuurlijk over Canada. En dat is precies waar het Canadese tassenmerk Herschel inspiratie vandaan haalt voor hun gave tassen. Herschel Supply Co. maakt fantastisch mooie sportieve en klassieke rugzakken die wat weg hebben van bergsport en hiking. Met hun sportieve uitstraling en ruime opbergmogelijkheden en verschillende vakken, zijn deze tassen uitermate geschikt om te gebruiken als daypack wanneer je gaat kamperen.

 

Kamperen met een Herschel rugtas

Naast rugzakken heeft Herschel ook een aantal mooie reistassen, fanny packs en andere accessoires in hun collectie. In principe zijn alle rugtassen van Herschel goed te gebruiken als daypack of reis tas voor tijdens het kamperen, maar Herschel heeft ook een aantal rugtassen die speciaal de naam ‘travel rugzak’ hebben gekregen. Vrijwel alle rugtassen van Herschel beschikken binnenin over een speciaal gewatteerd laptopvak. Daar kun je natuurlijk je laptop goed beschermd in opbergen, maar tijdens het kamperen kun je daar natuurlijk genoeg andere (kwetsbare) spullen veilig in kwijt. De meeste rugzakken van Herschel zijn gemaakt van Polyester, wat de tas waterdicht en waterafstotend maakt, dat is tijdens het kamperen natuurlijk wel zo handig! De tassen zijn comfortabel te dragen door de verstelbare schouderbanden. Ga voor een grijze, rode, blauwe, oranje of misschien wel roze reisrugzak, of kies voor een gave print daypack zoals camouflage of bloemenprint.

 

Trek de bergen in om een stuk te hiken, ga zwemmen bij een meer of bezoek een dorpje tijdens het kamperen en neem een mooie Herschel outdoor rugzak met je mee!

Ook interessant: Zakmes