Steeds meer Nederlandse vakantiegangers kiezen ervoor om in de zomervakantie op zoek te gaan naar een vakantiepark ergens in Europa.. Heerlijk met het hele gezin naar een mooi vakantiepark ergens op een prachtige plek, slapen onder het beddengoed van Cassenz. Voorheen dachten veel toeristen dat je voor mooie vakantieparken in Frankrijk moest zijn, maar niets in minder waar. Hoewel je in Frankrijk hele mooie vakantieparken vindt, en je een mooie voetbalreis naar Frankrijk kan boeken, zijn er in tal van andere Europese landen ook mooie parken te vinden. Wij zetten een aantal mooie bestemmingen op een rij om te overwegen als volgende bestemming voor jouw vakantie.

Vakantieparken in Oostenrijk en Zwitserland

De twee landen Oostenrijk en Zwitserland staan bij veel mensen bekend als prachtige wintersportlocaties. Dat klopt ook zeker, maar de landen bieden veel meer dan dat. In de zomer vind je hier ook prachtige bestemmingen om je vakantie door te brengen. De landen zijn bovendien ideaal voor liefhebbers van een actieve vakantie. Prachtige wandelroutes worden afgewisseld met uitdagende plekken om te fietsen. Er zijn veel vakantieparken in Oostenrijk en Zwitserland te vinden, die bovendien prima met de auto bereikbaar zijn. Binnen een paar uur sta jij op een prachtige locatie in deze mooie Alpenlanden.

Locaties in het zuiden van Europa

Wie meer van de zon, zee en strand houdt, kan zich beter richten op het zuiden van Europa. In zowel Italië, Spanje als Portugal heb je verschillende prachtige badplaatsen die er op gericht zijn om toeristen de zomer van hun leven te geven. Kilometers lange kustlijn, prachtige hotels en gezellige boulevards. Kies je voor Spanje of Italië als bestemming, dan is dat prima met eigen vervoer te doen. Ja kan in Madrid voor een voetbalreis kiezen en direct tickets voor Atletico Madrid kopen.Kies je voor Portugal, dan kun je beter kiezen voor een het vliegtuig. Vliegen naar Portugal doe je in ongeveer 3 tot 4 uur, maar dan sta je wel in een prachtige omgeving waar je een heerlijke vakantie kunt vieren.