ONZE NIEUWE ONLINE SHOP IS ONLANGS GEOPEND, PROFITEER DAAROM NU NOG SNEL VAN DE INTRODUCTIEAANBIEDINGEN

Goedkope Outdoor aanbiedingen

HanWag

HanWag Schoenen

HanWag wandelschoenen en Hanwag bergschoenen zijn van een top kwaliteit. Hanwag schoenen worden al meer 90 jaar gemaakt in Vierkirchen, vlak bij München in Duitsland. De Duitse degelijkheid vind je dan vanzelfsprekend ook terug in de wandel- en bergschoenen van Hanwag. Vakmanschap met passie zijn dan ook treffende woorden als het gaat om HanWag schoenen.

Sorteer:
Toon:

HanWag schoenen voor een lage prijs

Bij CampAndOutdoor.nl koopt u de Duitse HanWag kwaliteit voor een Nederlandse lage prijs. Wij hebben bijna al onze HanWag schoenen in de aanbieding. Zowel stoere HanWag damesschoenen als herenschoenen. En ook voor de kinderen hebben wij mooie schoenen in de aanbieding. Wij letten natuurlijk ook op de kleintjes!

Wandelschoenen en Bergschoenen

HanWag heeft een mooie collectie wandelschoenen, trekkingschoenen en bergschoenen. Ze zijn kenmerkend voor een goede pasvorm en dat ze gemaakt zijn van hoge kwaliteit materialen. De beste materialen. Deze schoenen kunnen tegen een stootje en hebben een lange levensduur. U krijgt dus zeker waar voor uw geld!

Garantie

Als u online bestelt krijgt u dezelfde kwaliteit als bij ons in de winkel in Zwolle. Neemt u voor vragen gerust contact op.

kamperen en outdoor aanbiedingen